Jakso 4 – Teemu Suoranta, Monikielisyys

Podcastin neljännessä jaksossa saimme mukaan sen historian ensimmäisen vieraan. Teemu Suoranta on mukana kertomassa sekä keskustelemassa monikielisen WordPress-sivuston toteuttamisesta, vältettävistä sudenkuopista, parhaista työkaluista ja tavoista. Keskustelussa mukana tuttuun tapaan myös Antti, Eelis ja Timi. Teknisiä ongelmia kohdanneen jakson editoinnin hoiti Niku.

Tämän SAWP-podcast jakson sponsoroi foxland.fi, käsintehtyjen ja laadukkaiden WordPress-teemojen ja lisäosien kauppa. Etsitkö helppoa, nopeaa ja esteetöntä Teemaa WordPress-sivustollesi? Foxland.fi:stä löydät useita erityyppisiä teemoja jokaiseen tarpeseen.

Tilaa tulevat jaksot haluamaasi podcast -kuuntelimeen.

Otamme jälleen palautetta sekä ehdotuksia aiheista kiitollisina vastaan Slackin #podcast -kanavalla, twitterissä (@wahalahti, @anttiviljami sekä @eeppo) sekä postitse simpleadvancedpodcast@gmail.com.

Linkit

Yksi ajatus artikkelista “Jakso 4 – Teemu Suoranta, Monikielisyys”

  1. Näitä suomenkielisiä webbikehitys podcastejä on aina mukava kuunnella. Tyyppimuunnos.fi podcast tuli aimmin kuunneltua läpi ja nyt sitten on Sawpin vuoro. En kyllä käytä WordPressiä, mutta eipä sekään haittaa. Kiitos Podcastistä.

Kommentoi