Jakso 6 – Sami Keijonen, freelancerin elämää

Vieraana freelancer ja opettaja Sami Keijonen. Tarinointia freelancerin arjesta ja työn haasteista, kuten kahden erilaisen työn tasapainottamisesta Keskustelussa mukana tuttuun tapaan myös Antti, Eelis ja Timi. Jakson editoinnista ja äänisuunnittelusta kiitokset Nikulle.

Tämän SAWP-podcast jakson sponsoroi foxland.fi, käsintehtyjen ja laadukkaiden WordPress-teemojen ja lisäosien kauppa. Etsitkö helppoa, nopeaa ja esteetöntä Teemaa WordPress-sivustollesi? Foxland.fi:stä löydät useita erityyppisiä teemoja jokaiseen tarpeseen.

Tilaa tulevat jaksot haluamaasi podcast -kuuntelimeen.

Linkit

Yksi ajatus artikkelista “Jakso 6 – Sami Keijonen, freelancerin elämää”

  1. Hyviä porinoita! 🙂 Itse aloittelin aikoinaan kotisivukoneen parissa josta siirryin WordPressin pariin. Jo kotisivukoneella tuli luotua sivustoja Eezy.fi:n avulla ja sai kerättyä asiakkaita kun oli vielä koulussa / töissä. Joten ehkä voisi olla vaihtoehto jollekkin joka ei vielä ole ihan valmis perustamaan omaa yritystä ja helpottaa astumista asiakas keissien pariin?

    Pistin muuten myös teidän jaksot tulemaan Suomalaiseen FB ryhmään RSS feedinä kun tuntuu että meinaa jäädä muuten huomaamatta nämä julkaisut mitä on mukava kuunnella 😀 Toivottavasti ei haittaa?

Kommentoi