SAWP kaipaa uusia tekijöitä

Se alkuperäinen WP podcast on viettänyt hiljaiseloa jakson kymmenen jälkeen, useamman kuukauden ajan jo. Syynä tähän on tekijöiden kovin kiireinen elämä, joka on asettanut haasteita tuotannolle. Pohdinnan jälkeen Eelis sekä Antti ovat päättäneet jättäytyä syrjään podcastista, ainakin toistaiseksi, edellä mainitusta syystä.

Tämän johdosta, etsimme uusia tekijöitä SAWP-podcastille! Käytännössä kaipaamme muutamaa vakiovierasta sekä mahdollisesi tuottajaa. Podcastin 30-45 minuuttia pitkät jaksot nauhoitetaan etäyhteydellä kerran kuukaudessa. Nauhoituksen ulkopuolista työaikaa kuluu valmisteluihin 15-45 minuuttia jaksosta ja roolista riippuen.

Vakiovieraiden rooli on osallistua jaksojen nauhoituksiin, ideoida tulevia aiheta ja vieraita sekä valmistella seuraavalle jaksolle runkoa. Jaksot nauhoitetaan Skypellä tai vastaavalla työkalulla, eli voit olla mukavasti kotona verryttelyhousuissa.

Mahdollisen tuottajan rooli olisi pitää podcastin pyörät pyörimässä. Käytännössä siis vastata vieraiden bookkaamisesta, aikataulujen sovittelusta sekä jaksojen julkaisusta. Tuottaja voi toimia samaan aikaan myös vakiovieraana.

Vapaamuotoiset hakemukset simpleadvancedpodcast@gmail.com tai WPFI Slackin #podcast kanavalla, jossa vastaamme myös mahdollisiin kysymyksiin.

Kommentoi